A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Івано-Шийчинська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Останній дзвоник у  гімназії

Останній дзвоник у  гімназії. Дорогі вихованці дошкільного підрозділу та  учні! Вітаємо вас зі святом чудовим –  Останнього дзвоника! Бажаємо  добре відпочити і все літо нехай пройде, немов суцільне свято під мирним блакитним небом дитинства. Бажаємо  багато натхнення, удачі, чудес – хай гарний настрій завжди буде з вами! Навчальний рік до фінішу добіг, до зустрічі в новому 2024/2025 навчальному році! Бережіть себе!

11:53 03.06.2024

Свято прощання з Буквариком

Дитинство непомітно проминає,   І малюки так швидко підростають. Я ж хочу привітати тат і мам,  Що наші діти вже пройшли початок. Старання батьківське з любов'ю матерів  Вкладали ви в своїх діток, щоб в їхньому житті  Були любов і статок. -А вам, дітки, я хочу побажати рости здоровими і сильними, добрими і щасливими під мирним небом нашої України.

11:48 03.06.2024

"Безпека на дорогах в умовах воєнного стану"

З метою запобігання дитячого травматизму в рамках Тижня безпеки дорожнього руху учні 6 класу позмагалися в "Дорожній вікторині"(класний керівник Валентина Малюченко). Учні 7 класу закріпили свої знання та вміння під час години спілкування "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану" (заступник з навчально-виховної роботи Альона Кіхтьова).

12:32 20.05.2024

Година спілкування  "День вишиванки"

Година спілкування  "День вишиванки" проведена у 4 класі (класний керівник Віра Шульга) Мета: викликати в учнів інтерес до історичного минулого, до вишиванки; розвивати уяву про красу національного надбання - вишивку. Діти виконували творчу роботу: створення вишиванки.

12:27 20.05.2024

День Вишиванки!

Наймолодші члени нашої шкільної родини: учні 1 класу та класний керівник Олена Сокологорська, вихованці дошкільного підрозділу разом з вихователем Вітою Кіхтьовою вітають з щирим і красивим святом – Днем Вишиванки! Нумо згадаймо про нашу милу Україну, своїх прадідів і традиції. Історія Батьківщини – це наше майбутнє. Будемо любити його і захищати!

12:24 20.05.2024

Тематичний урок«Безпека дорожнього руху – це життя!»

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму у 2 класі класним керівником Оленою Самсоновою був проведений тематичний урок«Безпека дорожнього руху – це життя!» із використанням відеопрезентацій.

12:21 20.05.2024

Година спілкування до Дня пам'яті та  примирення.

09.05.2024.З метою поглиблення знань учнів про героїчне минуле нашого народу, допомогти усвідомити велич подвигу українців у Другій світовій війні, виховувати в учнів шану і повагу до тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у війні і здобуває перемогу на сході України в наші дні, Альоною Кіхтьовою для учнів 7-го класу була проведена година спілкування до Дня пам'яті та  примирення.

11:03 20.05.2024

Вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни 8 травня 2024 року класним керівником Вірою Шульженко та асистентом вчителя Анжелою Огер у третьому класі був проведений урок пам'яті.

10:59 20.05.2024

Урок пам'яті Чорнобиля

26.04.2024 року, з метою виховання почуття поваги до своєї Батьківщини – України, почуття глибокої поваги до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС, сприяти розвитку особистості класним керівником 3 класу Вірою Шульженко та асистентом вчителя Анжелою Огер  був проведений урок пам'яті Чорнобиля.

10:56 20.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень