A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Івано-Шийчинська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна година "День козацтва" у 3 класі

Виховувати повагу до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину, саме з такою метою була проведена класним керівником Оленою Самсоновою з учнями 3 класу виховна година "День козацтва"

10:46 07.10.2024

День Захисників та Захисниць України у гімназії

З метою вшанування пам’яті про  загиблих захисників України, прищеплювання любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  класними керівниками другого класу (Оленою Сокологорською) та четвертого класу (Вірою Віра Шульженко, асистентом вчителя Анжелою Огер) проведені заходи до Дня Захисників та Захисниць України.

10:44 07.10.2024

Хай мир запанує над кожною хатою!

Хай стихнуть назавжди сирени й гармати, Любов переможе все зло на землі. Хай мир запанує над кожною хатою, І світло хай виведе світ із пітьми. Нехай у серцях запанує єднання, І сонце свободи над нами встає. І справдяться наші на мир сподівання, Бо то найжаданіше, що на землі є!

22:23 29.09.2024

У 1 класі провели годину спілкування "День миру"

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир – це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.  Учні   1 класу нашої родини разом із класним керівником Вірою Шульгою провели годину спілкування "День миру".

22:21 29.09.2024

Історичний екскурс до Міжнародного дня миру

Напередодні Міжнародного дня миру учні 7 класу КЗ "Івано -Шийчинська гімназія"на годині спілкування здійснили цікавий історичний екскурс до витоків відзначення цього свята. Класний керівник Валентина Малюченко.

22:18 29.09.2024

Миру в Україні бути (дошкільний підрозділ)

Інтегроване он-лайн заняття з  ознайомлення з соціумом + ХПД (аплікація) Тема заняття: Миру в Україні бути. Заняття присвячено Всесвітньому дню Миру (яке відзначають 21 вересня). Вихователь Віта Кіхтьова.

22:13 29.09.2024

День знань в КЗ "Івано-Шийчинська гімназія"

Ось і промайнув День знань! Нехай цей навчальний рік принесе багато відкриттів та розширить горизонти пізнання. Хай на шляху зустрічаються люди, мудрість яких допоможе краще зрозуміти цей світ. А маленькі навчальні здобутки наближають загальну перемогу. Сонячних ранків та мирного неба!

22:12 29.09.2024

Останній дзвоник у  гімназії

Останній дзвоник у  гімназії. Дорогі вихованці дошкільного підрозділу та  учні! Вітаємо вас зі святом чудовим –  Останнього дзвоника! Бажаємо  добре відпочити і все літо нехай пройде, немов суцільне свято під мирним блакитним небом дитинства. Бажаємо  багато натхнення, удачі, чудес – хай гарний настрій завжди буде з вами! Навчальний рік до фінішу добіг, до зустрічі в новому 2024/2025 навчальному році! Бережіть себе!

11:53 03.06.2024

Свято прощання з Буквариком

Дитинство непомітно проминає,   І малюки так швидко підростають. Я ж хочу привітати тат і мам,  Що наші діти вже пройшли початок. Старання батьківське з любов'ю матерів  Вкладали ви в своїх діток, щоб в їхньому житті  Були любов і статок. -А вам, дітки, я хочу побажати рости здоровими і сильними, добрими і щасливими під мирним небом нашої України.

11:48 03.06.2024

"Безпека на дорогах в умовах воєнного стану"

З метою запобігання дитячого травматизму в рамках Тижня безпеки дорожнього руху учні 6 класу позмагалися в "Дорожній вікторині"(класний керівник Валентина Малюченко). Учні 7 класу закріпили свої знання та вміння під час години спілкування "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану" (заступник з навчально-виховної роботи Альона Кіхтьова).

12:32 20.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень