A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Івано-Шийчинська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Година спілкування  "День вишиванки"

Година спілкування  "День вишиванки" проведена у 4 класі (класний керівник Віра Шульга) Мета: викликати в учнів інтерес до історичного минулого, до вишиванки; розвивати уяву про красу національного надбання - вишивку. Діти виконували творчу роботу: створення вишиванки.

12:27 20.05.2024

День Вишиванки!

Наймолодші члени нашої шкільної родини: учні 1 класу та класний керівник Олена Сокологорська, вихованці дошкільного підрозділу разом з вихователем Вітою Кіхтьовою вітають з щирим і красивим святом – Днем Вишиванки! Нумо згадаймо про нашу милу Україну, своїх прадідів і традиції. Історія Батьківщини – це наше майбутнє. Будемо любити його і захищати!

12:24 20.05.2024

Тематичний урок«Безпека дорожнього руху – це життя!»

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму у 2 класі класним керівником Оленою Самсоновою був проведений тематичний урок«Безпека дорожнього руху – це життя!» із використанням відеопрезентацій.

12:21 20.05.2024

Година спілкування до Дня пам'яті та  примирення.

09.05.2024.З метою поглиблення знань учнів про героїчне минуле нашого народу, допомогти усвідомити велич подвигу українців у Другій світовій війні, виховувати в учнів шану і повагу до тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у війні і здобуває перемогу на сході України в наші дні, Альоною Кіхтьовою для учнів 7-го класу була проведена година спілкування до Дня пам'яті та  примирення.

11:03 20.05.2024

Вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни 8 травня 2024 року класним керівником Вірою Шульженко та асистентом вчителя Анжелою Огер у третьому класі був проведений урок пам'яті.

10:59 20.05.2024

Урок пам'яті Чорнобиля

26.04.2024 року, з метою виховання почуття поваги до своєї Батьківщини – України, почуття глибокої поваги до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС, сприяти розвитку особистості класним керівником 3 класу Вірою Шульженко та асистентом вчителя Анжелою Огер  був проведений урок пам'яті Чорнобиля.

10:56 20.05.2024

"Земля - наш дім"

22.04.2024 рік. Класним керівником Вірою Шульгою з учнями 4-го класу проведена година спілкування на тему "Земля - наш дім". Мета виховного заходу: узагальнити та розширити знання учнів про екологічні проблеми людства, довести їм, що обов'язком кожної людини є охорона природи і персональна відповідальність за стан навколишнього середовища. Розвивати естетичне сприймання навколишнього,  любов, повагу, почуття відповідальності. Виховувати шанобливе ставлення до природи, до планети  Земля. Діти розгадували кросворд "Дерева", філворд "Водойми", провели гру "Сортуємо сміття з "Lego", виготовили аплікацію до Дня Землі.

10:49 20.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень