A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Івано-Шийчинська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.Тому в КЗ "Івано-Шийчинська гімназія" з 15 травня по 19 травня 2023 року проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій, виставки малюнків.

10:58 30.05.2023

Благоустрій шкільного подвір'я

Школа - це наш загальний будинок, який ми любимо і хочемо бачити його красивим не тільки зсередини, але і зовні. Саме сьогодні працівники КЗ"Івано-Шийчинська гімназія" працювали над благоустроєм клумб на шкільному подвір'ї.

10:11 06.04.2023

День Соборності у першокласників

Першокласників нашого закладу зі святом День Соборності познайомила класний керівник Олена Самсонова. Вона провела онлайн виховний захід "Єдина країна-єдиний народ!"

10:29 13.02.2023

"Україна-це ми!"

"Україна-це ми!". Під такою назвою пройшла година спілкування з учнями 2 класу КЗ "Івано -Шийчинська гімназія", яку сьогодні змістовно провели вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти Віра Шульженко та асистент вчителя Анжела Огер.

10:29 13.02.2023

День безпечного Інтернету

7 лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету. Вчитель КЗ "Івано-Шийчинська гімназія" Альона Кіхтьова провела  з учнями 6 класу виховний захід та запропонувала цікаве,інформаційне відео : «У тенетах інтернету разом з Венздей»

10:29 13.02.2023

"Малюнок для захисника"

Крім учнівської молоді нашого закладу взяли  участь в акції "Малюнок для захисника" і дошкільнята. Дякуємо всім!

11:22 12.12.2022

Виховна година "Знай свої права, дитино!" 

8 грудня 2022 року, згідно виховного плану, класним керівником Наталією Поляковою з учнями 7 класу проведено виховну годину "Знай свої права, дитино!"           

11:22 12.12.2022

Освітній проєкт Flowers4school

В Україні розпочався благодійний освітній проєкт Flowers4school від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, який спрямований на озеленення українських шкіл. Наш заклад отримав чудовий набір із 500 цибулин із Нідерландів. Чекаємо на сприятливі погодні умови для висадки, щоб навесні квіти порадували учнів та вчителів своїм яскравим різнобарв'ям.

11:22 12.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень