A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Івано-Шийчинська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок із мінної безпеки

У 8 класі КЗ"Івано -Шийчинська гімназія" класним керівником Світланою Адаменко був проведений урок з мінної безпеки

11:22 12.12.2022

"Український сувенір"

Учні нашого закладу взяли участь у територіальному конкурсі "Український сувенір". Дякуємо учням і батькам за розуміння і підтримку.

11:04 12.12.2022

"Землю красить сонце, а людину- праця"

"Землю красить сонце, а людину- праця".Під такою назвою в учнів 2 класу КЗ "Івано-Шийчинська гімназія" пройшла виховна година. Діти познайомилися із різновидами професій,поглибили усвідомлення того,що добробут нашої країни і  всіх громадян примножується працею.Учні з повагою  розповіли про професії своїх батьків та про те,ким вони хочуть стати.Всі школярі запевнили,що вони будуть сумлінно працювати,приносити користь і завжди залишатися Людиною. Вчитель початкових класів Віра Шульженко та асистент вчителя Анжела Огер.

21:16 22.11.2022

Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

17 листопада серед учнів 3-9 класів нашого закладу в дистанційному форматі проведено територіальний етап ХІІІ Міжнародного    мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

21:16 22.11.2022

Урок із мінної безпеки

КЗ "Івано -Шийчинська гімназія". Вчителем В.О.Шульженко з учнями 2-го класу був проведений онлайн-урок "Мінна безпека"

21:16 22.11.2022

Веб-квест до Дня української писемності та мови " Люби і знай рідну мову"

Веб-квест до Дня української писемності та мови " Люби і знай рідну мову", проведений вчителем української мови та літератури 8 листопада. Мета: надати учням цікаві факти про рідну мову, пробуджувати інтерес у дітей до всього корисного, морального. Розвивати українське мовлення, образне мислення. Розвивати самоосвітню, інформаційну та життєвотворчу компетеної діяльностітності; формувати ціннісне ставлення до духовних надбань свого народу.

19:48 09.11.2022

"Віч- на-віч з природою"онлайн- екскурсія,яка пройшла в учнів 2 класу КЗ "Івано-Шийчинська гімназія"

"Віч- на-віч з природою"-так називалася онлайн- екскурсія,яка пройшла в учнів 2 класу КЗ "Івано-Шийчинська гімназія" разом з класним керівником Вірою Віра Шульженко. Діти згадали літо та події,які запам'яталися їм,розповіли,що корисного для природи зробили ,як допомагали своїм рідним.Дуже цікаво  спостерігати за змінами,які відбулися в природі восени.Вийшла цікава та змістовна екскурсія ,хоча і онлайн. Свої враження діти передали на світлинах.

22:44 03.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень